La oss stå for driften av ditt Aptic ARC. Vi er eksperter på vårt eget system og tilbyr den enkleste, mest kompetente og sikreste løsningen for Aptic ARC. Hoastingløsningen vår er en tjeneste for deg som gjerne vil fokusere på kjernevirksomheten og samtidig være trygg på at systemet fungerer som det skal.

Systemet vedlikeholdes av oss som har laget det, og vi vet best hvordan programvare og maskinvare skal konfigureres for at systemet skal fungere optimalt. Operativsystem og databaser er alltid oppdatert til de siste, ARC-verifiserte versjonene for å sikre optimal sikkerhet og ytelse.

Vi kan gi raskere og mer effektiv support på et system som ligger på Aptic Hosting, sammenlignet med når systemet ligger hos kunden, der maskinvaren kanskje også brukes til andre systemer/funksjoner som vi ikke har kjennskap til, men må ta hensyn til, og der vi kanskje ikke har tilgang til servere for å kontrollere status/logger osv.

Du har mulighet til å la systemet vokse i takt med virksomheten – du trenger ikke investere i maskinvare og programvare som også skal dekke mulige behov i fremtiden. Du betaler for det systemet trenger i dag, og kan skalere opp eller ned i takt med endringer i hva systemet skal håndtere.

Edge_pos

SKREDDERSY FAKTURERING OG RESKONTROPROSESSER

Designet for å håndtere svært store volumer av fakturaer og transaksjoner.

btn-icon-dark

EN FACTORINGRESKONTRO SOM ALLTID ER AKTUELL

Automatisert fakturakjøp eller manuell beslutning, med Finance trenger du ikke velge.

btn-icon-dark

Credit_pos

Full kontroll og bedre lønnsomhet

Kontohåndtering, kreditter og lån i et system som er innrettet etter virksomheten, ikke omvendt.

btn-icon-dark

RASJONALISER INKASSOADMINISTRASJONEN

Frigjør ressurser slik at du kan kommunisere direkte med den saken gjelder.

btn-icon-dark

Aptic Arc – motoren i forretningssystemet vårt

En helhetsløsning for hele kreditthåndteringsprosessen eller bare den delen du trenger: kontohåndtering og håndtering av kreditter, reskontro, fakturakjøp og fakturabelåning, inkasso. Med ARC får du en løsning som er tilpasset nettopp dine behov.

Aptic AddOn – OPTIMALISER SYSTEMET YTTERLIGERE

Med tilleggsproduktene kan du tilpasse systemet enda bedre til virksomheten og øke nytteverdien tilsvarende. Det kan dreie seg om å forenkle kommunikasjonen med kundene, systemintegrere tjenester som tilbys av eksterne parter, og andre smarte funksjoner.

btn-icon-dark