Aptic Software

Da Aptic ble etablert på begynnelsen av 2000-tallet av noen av Sveriges mest erfarne utviklere av forretningssystemer for kreditthåndtering, var det ikke uten grunn. Utviklerne delte en visjon om å skape fremtidens forretningssystem, helt fritt for gammel kode og tankesett. En bedre programvare som satte kunden og kundens behov i sentrum. Det er derfor vi finnes.

Visjonen ble altså virkelighet: et fleksibelt forretningssystem som kan opp- og nedskaleres, integreres, kombineres, tilpasses og utvides, alt sammen for å gjenspeile de spesielle krav og behov som nettopp du har. Det er derfor Aptic Software i dag er en av Europas ledende leverandører av systemløsninger for RMS. Vi har kunder i både privat og offentlig sektor. De kan være inkassobyråer, finansselskaper med factoringvirksomhet og foretak som yter fakturerings- og reskontrotjenester, men også foretak og offentlige myndigheter som håndterer fordringene sine selv. Felles for disse kundene er at de stiller høye krav til effektivitet og fleksibilitet i systemene sine.

ET SYSTEM PÅ FREMMARSJ

Aptics forretningssystem er det selvsagte valget for mange store foretak i Nord-Europa. Systemet er på rask fremmarsj i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederland og Latvia og snart også i Litauen. Flere andre europeiske land er på vei.

FLEKSIBEL DEBITERING

Med forretningssystemet vårt er det mulig å opprette individuelle prismodeller som kan utformes spesielt for hver klient. Du bestemmer selv hvordan prismodellen skal se ut – du kan bruke mange ulike variabler, for eksempel faste avgifter, transaksjoner, provisjon eller gebyr.

AUTOMATISERT HÅNDTERING

Aptic ARC inneholder arbeidsflyt som enkelt kan tilpasses til virksomhetens eller klientenes behov. Arbeidsmetoder, forretningsprosesser, utskrifter, betalinger, informasjonsinnhenting og mye annet kan automatiseres fullstendig.

Edge_pos

SKREDDERSY FAKTURERING OG RESKONTROPROSESSER

Designet for å håndtere svært store volumer av fakturaer og transaksjoner.

btn-icon-dark

EN FACTORINGRESKONTRO SOM ALLTID ER AKTUELL

Automatisert fakturakjøp eller manuell beslutning, med Finance trenger du ikke velge.

btn-icon-dark

Credit_pos

Full kontroll og bedre lønnsomhet

Kontohåndtering, kreditter og lån i et system som er innrettet etter virksomheten, ikke omvendt.

btn-icon-dark

RASJONALISER INKASSOADMINISTRASJONEN

Frigjør ressurser slik at du kan kommunisere direkte med den saken gjelder.

btn-icon-dark

Aptic AddOn – OPTIMALISER SYSTEMET YTTERLIGERE

Med tilleggsproduktene kan du tilpasse systemet enda bedre til virksomheten og øke nytteverdien tilsvarende. Det kan dreie seg om å forenkle kommunikasjonen med kundene, systemintegrere tjenester som tilbys av eksterne parter, og andre smarte funksjoner.

btn-icon-dark

Aptic arc – motoren i forretningssystemet vårt

En helhetsløsning for hele kreditthåndteringsprosessen eller bare den delen du trenger: kontohåndtering og håndtering av kreditter, reskontro, fakturakjøp og fakturabelåning, inkasso. Med ARC får du en løsning som er tilpasset nettopp dine behov.