SG Finans er Norges ledende finansieringsselskap, og lanserer nå en digital factoringtjeneste for små og mellomstore bedrifter. Løsningen innebærer at det ikke trenges personlige kontakter i prosessen noe som innebærer en rask, enkel og kostnadseffektiv prosess for kundene. Løsningen er laget i samarbeid med Aptic.

SG Finans vil etablere nye trender innen den ellers så tradisjonelle finansbransjen og har gjennom nye perspektiver lykkes å skape en innovativ factoringløsning som er hel digital. Forskjellen fra andre etablerte aktører i bransjen, henvender SG Finans til små og mellomstore bedrifter. De tilbyr enkle og standardiserte løsninger. Gjennom digitaliseringen av prosessene behøves det ingen selgere eller andre personer i håndteringen.

Under utviklingen har SG Finans gått ut i fra et forbrukerperspektiv og skapt enkle løsninger. SG Finans er en av de første selskapene som har en hel digital markedsplass for sine produkter.

”Vi ser at det finnes et stort behov av slike type produkter og at det finnes et helt nytt marked med stort potensialt i dette segmentet. Vi går litt mot strømmen når vi ser hvordan andre selskaper gjør det”, sier Kjell Vegard, direktør i SG Factoring.

”Det er viktig at vi ikke kompliserer formuleringene i tilbudet. Det skal være enkelt å bli kunde og være kunde”, sier Kjell Vegard.

SG Finans jobber som et lite Fintech-selskap med distributive løsninger som selvbetjening for kreditorer og tydelig pris, istedenfor innviklede kalkyler.

”Samarbeidet med Aptic har vokst og de har vært profesjonelle i prosjektene, og gjort det slik at vi har kunnet være raskt på markedet med smarte løsninger. De har levert med god kompetanse gjennom hele prosessen”, avslutter Kjell Vegard.

 

Se mer om løsningen her: https://spring.sgfinans.no/

 

Fakta SG Group

31 millioner kunder

145 000 ansatte

Er i 66 land

Verdens 19’ende største bank

 

SG Finans AS

360 ansatte i norden

Norges ledende finasieringsbedrift

Forvaltningskapitalen er på 37 milliarder NOK