Bruk våre kostnadseffektive utskriftstjenester som tar hånd om hele prosessen – utskrift, konvoluttering og forsendelse – så reduserer du kostnadene takket være våre stordriftsfordeler og portooptimalisering. Aptic Print er et smart alternativ til å sende ting til printselskapet og fungerer like bra selv om du ikke bruker Aptic ARC.

MED APTIC ARC, ELLER UTEN

Det går helt fint å integrere Aptic Print med Aptic ARC. Du kommer raskt i gang ved å bruke ARCs standardkonfigurerte brev eller ved å tilpasse brevhodet i dine egne maler. Du har mulighet til å velge hvilke brev som skal håndteres automatisk av tjenesten, og hvilke som du fortsatt vil skrive ut, for eksempel for at de skal underskrives lokalt på kontoret. Aptic Print er like anvendelig for deg som ikke er programvarekunde hos Aptic.

Tjenesten kan håndtere forsendelsene dine automatisk, skriver ut brevene, konvolutterer dem og får dem levert til minst mulig kostnad, takket være gjennom våre stordriftsfordeler.

Gjennom samarbeidspartneren vår har vi tilgang til et system for portooptimalisering, slik at du alltid bruker rimeligste leverandør, uansett adresse. Her er det betydelige beløp å spare.

Enten du er stor eller liten, kan du bruke vår utskriftstjeneste og dra nytte av stordriftsfordelene våre. Det betyr lavere kostnader for deg uansett volumer, og det er ikke krav til garanterte volumer.

Aptic Software

Forretningssystemet vårt sørger for at hele gevinsten havner hos deg, fra fakturering til betaling. Vi kan levere en modul eller hele systemet, løsningen tilpasses fullstendig etter dine unike behov.