«Vi ser på Aptic som en forretningspartner. Som regel går vi inn i prosjekter som samarbeidspartnere snarere enn som parter i et tradisjonelt bestiller-leverandør-forhold. Aptic har en stor del av æren for vår fremgang og raske ekspansjon. Vi er svært fornøyd, Alexander D’Afflitto, COO,OpusCapita Kredithanterarna.»

«Vi hadde erfaring med Aptic fra tidligere og ville ha maksimalt ut av samarbeidet, så vi hadde en strategidrøfting før systemet ble implementert. Derfor forstår de vår virksomhet godt, og vi har lyttet til deres anbefalinger. Et fremgangsrikt forhold med gjensidig utbytte.»

APTIC ARC

Om foretaket
Kredithanterarna er et faktura- og inkassohåndteringsselskap i rask vekst. Kredithanterarna ble i mai 2015 overtatt av OpusCapita, og en av grunnene til sammenslåingen var den tekniske plattformen som Kredithanterarna har bygd opp. OpusCapita har i mer enn 20 år levert automatiserte økonomiprosesser til over 11 000 kunder i mer enn 50 land. Foretaket har 2300 ansatte fordelt på kontorer i ni land i Europa. Omsetningen deres i 2014 var på 260 millioner euro.

www.opuscapita.se