Om Aptic

Aptic er et hurtigvoksende nordisk fintech-selskap som utvikler innovative kreditthåndteringsløsninger. Vår plattform Aptic ARC benyttes av noen av Nord-Europas ledende foretak innen finansielle tjenester og e.handelsløsninger.

KUNDENS UTFORDRING – VÅR FORRETNING

I Aptic drives vi av å løse våre kunders utfordringer. For å lykkes med det kreves det en dyp forståelse for våre kunders virksomhet og forretning, noe vi med stolthet kan si at vi har. I Aptic kombineres bransjekunnskap med IT-kompetanse, noe som muliggjør både smart forretningsutvikling og også hurtig implementering av våre løsninger.

Vår markedsledende plattform, Aptic ARC, er utviklet for å kunne integreres sømløst med våre kunders eksisterende systemer. Aptic ARC bygger på nesten 20 års erfaring og kunnskap, og kan kombineres med en rekke moduler. Resultatet er en av de beste, mest heldekkende og avanserte løsningene på markedet. Våre kunder, deriblant Qliro, SEB, Intrum, Komplett Bank og Visma, setter pris på det vi gjør. De har innsett fordelen av å beholde sine kunderelasjoner og hele gevinsten selv.

Aptics kunder er å finne over hele Nord-Europa, og på våre kontorer i Stockholm, Trollhättan og Skövde i Sverie, samt i Oslo i Norge og Århus i Danmark har vi ca. 80 medarbeidere. Det er stor etterspørsel etter Aptics løsninger og vi planlegger å ekspandere til nye markeder.

«Om fem år kommer Aptic til å være en viktig aktør, ikke bare i Sverige, men også internasjonalt, en anerkjent aktør verden over.»

Erik Spandow, Styremedlem

NÅ TAR DET AV

Den internasjonale e-handelen er inne i en ekspansiv fase. I dag kan en liten svensk nettbutikk med et velassortert utvalg lokke til seg kunder fra hele verden, og store internasjonale sider har enorme kundelister som de selger alt mulig til. Handelen bryr seg ikke om landegrenser, og den digitale kreditthåndteringen må henge med i utviklingen. Aptic har et unikt forretningssystem som kan ta hånd om hele prosessen, og som er enkelt å bruke til handel i flere land samtidig. Mange store foretak har fått øynene opp for dette, og derfor etablerer vi oss i stadig flere land. Vi er bare i startfasen.

APTIC-KULTUREN

Når man arbeider lenge og nært sammen, utvikles det en spesiell kultur. Dette er vår.

ALT KAN BLI BEDRE

Helt fra starten av har Aptic fokusert på å betrakte problemer med friske øyne og finne innovative løsninger. Vi som jobber her, elsker å vri og vende på oppgavene enda en gang.

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Vi kan skape verdens mest avanserte programvare, men hvis den ikke hjelper kundene våre, er den verdiløs. Vi er svært lydhøre overfor dine behov, og vi forsøker alltid å oppfylle dine forventninger. Minst.

FAMILIESTEMNING

Nyttige ting vokser bedre i et godt miljø, dette gjelder også forretningssystemer. Det er ikke rart at vi har så god programvare, for hos Aptic er det høyt under taket, og vi snakker om alt mulig, både i møterommet og ved kaffemaskinen. Det er mye latter.

Stenhaga invest, APTICS MAJORITETSEIER

«Jeg vil se at samfunn, foretak og mennesker utvikles og vokser. Det oppnår jeg når jeg sammen med engasjerte og positive medarbeidere investerer i selskaper der vi sammen kan utvikle virksomheten til dens fulle potensial, men alltid med hensyntaken til mennesker og miljø.»  – Svante Andersson

www.stenhaga.com