Pressemelding 12 juni 2019

Fintech-selskapet Aptic, som utvikler innovative kreditthåndteringsløsninger, fortsetter å vokse og viser til et godt resultat for 2018. Selskapets omsetning økte med 36% til 129 Mkr (95Mkr) med et driftsresultat på 12,5 Mkr (16 Mkr) og selskapet sysselsetter ca 120 personer. Aptic har posisjonert seg for ekspansjon og omfattende internasjonalisering i Nord-Europa.

2018 var nok et godt år for Aptic. Under året fortsatte Aptic sin ekspansjon til nye markeder og har inngått avtale med flere nye kunder som Sergel Kredittjänster, Conecto, Optin Bank och Capway. Flere viktige partnersamarbeid ble innledet, blant annet med Tellox og Spirius. Antall ansatte har i perioden økt, blant annet ble det rekruttert applikasjonskonsulenter, utviklere og selgere. I dag sysselsetter Aptic totalt ca 120 personer. I høsten 2018 ble styret forsterket med to nye medlemmer, Claes Hemberg og Désirée Lerider. De ble valgt for å tilføre selskapet kompetanse og erfaring innenfor internasjonalisering og varemerkeposisjonering.

– Vi fortsetter å vokse og forbereder selskapet for videre internasjonal vekst. Basis er innovative løsninger, der kundeorientert samarbeid tilfører stor merverdi sammen med våre kompetente medarbeidere. Vi har en dyp forståelse for kundens behov og forretningsutfordringer og kan hjelpe de med å drive egen forretning fremover. Sammen med våre kunder og partner blir vi fremgangsrik, sier Knut Eirik Storsul Adm. Direktør Aptic

I 2018 ble Aptic av Dagens Industri kåret til Gaselleföretag 2018, et av Sveriges raskt voksende og lønnsomt selskap, basert på rekordveksten i 2017.

For mer informasjon, kontakt:

Åsa Nygren, Communication Lead, telefon +46 70 490 76 30

 

Kort om Aptic

Aptic er en hurtigvoksende Fintech-selskap som utvikler en avansert og heldekkende plattform – Aptic ARC – for finansielle løsninger og moduler for betalinger, reskontrotjenester, fakturakjøp, inkasso, samt konto- og kreditthåndtering. Plattformen bygger på nesten 20 års erfaring og kunnskap, og kan kombineres med en rekke moduler. Resultatet blir en av de beste, mest omfattende og avanserte løsningene i markedet. Aptics kunder er blant annet Qliro, SEB, Intrum, Komplett Bank og Visma finnes over hele nord Europa. På kontorene i Stockholm, Trollhättan og Skövde i Sverige, Århus i Danmark og Oslo jobber cirka 80 medarbeidere.