Dagens Industri hyller Aptic som Gasellebedrift 2018, som en av Sveriges raskest voksende bedrifter. Vi er utrolig stolte og takknemlige over at vårt arbeid blir lagt merke til og belønnes. DI:s Gasellpris tildeles de raskest voksende foretakene i Sverige med tanke på å støtte og oppmuntre svensk næringsliv og bedrifter som våger å satse for å kunne vokse.

Dette er en reise utenom det vanlige, og som vi i Aptic er så heldige å få være med på. Takket være profesjonelle kunder i kombinasjon med dyktige medarbeidere har vi lykkes i å holde en høy tilvekst og ekspandert internasjonalt, sier Administrerende direktør Knut Eirik Storsul i Aptic AB.

Vi mottok med glede nyhetene fra DI at vi er utpekt som en Gassellebedrift

Ditt företag är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma! Som Gasellföretag är du en av Sveriges hjältar. Du skapar jobb för människor, du driver tillväxt och inspirerar andra att följa i dina fotspår. Därför vill vi på Dagens industri hylla dig. Vi vill lyfta fram din insats och få dig att fortsätta framåt. ”

En viktig faktor til vår suksess er også at vi har en dyp forståelse for våre kunders behov og forretningsutfordringer. Dermed kan vi komme med løsninger som faktisk driver egen virksomhet og produktutvikling fremover, slik at vi kan tilby bedre betalingsløsninger der kunden beholder både forholdet til forbrukeren og gevinsten. Vi er også svært fleksible i våre leveranser, noe som verdsettes av våre kunder”, avslutter Knut Eirik Storsul.

Fakta Di Gasell

Siden 2000 har Dagens Industri utnevnt Gassellebedrifter. Kravene for å bli nominert er:

Ha en omsetning som overstiger 10 Mkr
Minst 10 ansatte
Skal minst ha doblet sin omsetning, når man sammenligner første og det siste regnskapsåret, i undersøkelsesperioden
Økt omsetningen hvert år, de siste tre årene
Ha et samlet driftsresultat for de fire siste regnskapsårene som er positiv
Har i all hovedsak vokst organisk, ikke gjennom oppkjøp og fusjoner
Sunn økonomi