På ekstraordinær generalforsamling 11. oktober, vil Claes Hemberg og Désirée Lerider bli foreslått til nye styremedlemmer i styret til det raskt voksende nordiske fintech-konsernet, Aptic AB. Grunnen til at de er foreslått er at de kan tilføre betydelig kompetanse og erfaring i å styrke merkevaren og ekspansjon utenfor Norden.

«Aptic har økt tempoet for gjennomføringen av internasjonalisering i Nord-Europa. Claes Hemberg sin kompetanse vil være til stor nytte for en vellykket vekst i nye markeder. Désirée Lerider sin erfaring innen forretningsutvikling vil også være svært verdifull for Aptic sin utvikling”, sier Sune Nilsson, styreleder i Aptic AB.

Claes Hemberg, har tidligere jobbet som spareøkonom ved Avanza Bank i perioden 1998 til mars 2018. Han har ledet svenske sparere gjennom børskriser, fond, boliglån m.m. Hemberg jobber i dag som selvstendig forfatter og foreleser innen økonomi, energi og data, samt at han fungerer som direktør, investor og coach for CEO’s.

«Aptic er en spennende perle i hjertet av netthandelen, med fokus på betaling, kreditt og teknologi. Med dyktige ansatte og langsiktige eiere kan Aptic være den som virkelig endrer spillereglene”, sier Claes Hemberg.

Désirée Lerider er konsernsjef og en av grunnleggerne av Factum Reklambyrå som hun sammen med sine kolleger har drevet i nesten 20 år. Désirée er en entreprenør med omfattende kompetanse innen markedsføring og forretningsutvikling. Hun har tidligere hatt styreverv i blant annet Almi West og Swedbanks lokale styre i Skövde.

«Ved å bli styremedlem kan jeg bidra til å holde et overordnet utviklingsfokus på Aptic sin merkevare og virksomhet, slik at Aptic sin reise kan fortsette oppover og fremover. Det inkluderer også å vurdere hvordan Aptic kan fokusere enda mer på kundenes nyttefordeler, og dermed knytte kunder tettere til bedriften”, sier Désirée Lerider.

Kontakt:
Sune Nilsson, Styreleder, 070-3791528,sune@nilsson-co.se
Knut Eirik Storsul, CEO, +47 91170456, knut.eirik.storsul@aptic.se
Claes Hemberg, 0708-618047 claes.hemberg@live.se
Désirée Lerider, 0708-133 173,desiree@factumreklam.se

Kort om Aptic
Aptic er en raskt voksende nordisk fintech-konsern som utvikler en avansert og heldekkende plattform – Aptic ARC – for reskontrotjenester, fakturakjøp, inkasso, samt konto- og kreditthåndtering. Aptic ARC er enkel å implementere og vedlikeholde, og kan også tilpasses helt etter kundenes ulike behov. Plattformen bygger på nesten 20 års erfaring og kunnskap, og kan kombineres med en rekke moduler. Resultatet blir en av de beste, mest omfattende og avanserte løsningene i markedet.

Aptic ser sin rolle som en tilrettelegger for innovasjon innen fintech-området, både når det gjelder «time-to-market», og på produkt- og teknologisiden.

Vi har noen av de største og mest ledende foretakene innen finansielle tjenester og e-handelsløsninger i Nord-Europa på vår kundeliste.  I Aptic jobber det ca 120 medarbeidere fordelt på kontorer i Stockholm, Trollhättan og Skövde i Sverige, Århus i Danmark, samt Oslo.