Pressemelding 17 juni 2019

Fintech-selskapet Aptic fortsetter suksessåret med en finaleplass i Techarenan Serendipity Challenge, som avgjøres under politikeruken i Visby. Konkurransen er rettet mot entreprenørledede selskaper som er basert på et unikt innovasjons- eller forretningskonsept med potensial til å bli kommersialisert i det globale markedet.

Aptic, som utvikler innovative løsninger for kreditthåndtering, har oppnådd en høy vekstrate gjennom året, og er i finalen til ”Årets mestvoksende selskap” og ”Årets Startupselskap”, som  skal velges blant Sveriges og Nordens 50 mest fremtidsrettede selskaper.

– Vi er stolte av at Aptic er et av selskapene i finalen.  Vi har vært gjennom et sterkt år og jobber videre med ekspansjon mot nye geografiske markeder. Vår plattform er i bruk av noen av Nord-Europas ledende selskaper innen finansielle tjenester og e-handelsløsninger. Vi kombinerer solid bransjekunnskap om forretningen til kreditthåndtering og finansielle strømmer med avansert IT-kompetanse. Dette har gitt Aptic en sterk posisjon i markedet, sier Knut Eirik Storsul, CEO Aptic.

Serendipity Challenge arrangeres for sjette året på rad og er åpen for alle selskaper i Sverige og Norden, som er i startup og vokser, uansett bransje. Konkurransen skal løfte Sverige som en grobunn for fremtidige selskaper som forandrer, forbedrer og utvikler sine respektive industrier på et globalt nivå. De utvalgte selskapene har blitt vurdert av en ekspertjury, hvor det er lagt stor vekt på skalerbarhet og vekstmuligheter.

Konkurransen

Finalen finner sted under Almedalsuken i Visby, 1. – 3. Juli på Techarenaen, midt i sentrale Visby. Av de 50 selskapene som er kommet til finalen kommer 24 selskaper, blant annet Aptic, til å holde innlegg for slutt finalen. De 7 beste går videre og får en sjanse til å snakke på store scenen på Techarenaen og konkurrere om titlene ”Årets startupselskap” og ”Årets mestvoksende selskap”.

Techarena en utstilling for bedrifter

Alle 50 selskapene kommer til å være representert og være endel av Techarenaen, der besøkende kan se fremtidens teknologier og stemme på vinneren av ”Publikumsprisen”. Under finaledagene vil også vinnere av «The Industry Award og «Social Impact Award» bli valgt. Prisutdelingen vil finne sted tirsdag 2. juli kl. 17 på Techarena.

For mer informasjon, kontakt:

Åsa Nygren, Communication Lead, telefon +46 70 490 76 30