Med Aptic Edge får du et moderne reskontrosystem som kan håndtere store mengder fakturaer og transaksjoner – dine egne eller dine kunders – og der du kan skreddersy prosesser og automatiseringsgrad i minste detalj. Aptic Edge er designet for å gi deg maksimal mulighet til å tilby løsninger som får kundene dine til å føle seg unike.

«Aptic har en stor del av æren for vår fremgang og raske ekspansjon. Vi er svært fornøyd.»

Alexander D’Afflitto, COO hos Kredithanterarna

RESKONTROSERVICE – SLIK KUNDEN VIL HA DET

I Edge har hver klients reskontro detaljerte opplysninger om kunder, artikler, bankkontoer og egne kontoplaner. Systemet kan også håndtere betalingsflyt og betalingsmatching for din egen virksomhet. Gjennom integreringen med systemene til kundene dine sørger du for automatiserte oppdateringer av kunde- og artikkelregister, import av nye fakturaer og eksport av bokføringsposter.

http://aptic.no/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph3.svg

Med Edge kan du tilpasse faktureringen og arbeidsflytene i reskontroen etter kundens ønsker og prissettingen til dine egne forretningskriterier.

http://aptic.no/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_archive_full.svg

Med funksjonen for avtalefakturering kan du la Edge ta hånd om løpende og gjentakende debitering av for eksempel leie eller abonnementer. Du bestemmer selv intervallene samt hvilke artikler og beløp som skal faktureres.

http://aptic.no/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_document_refresh.svg

Du kan optimalisere tjenestetilbudet ytterligere med avanserte arbeidsflyter. Med de innebygde integreringsløsningene hentes data fra kredittopplysningsselskapet ditt. På den måten får du automatiserte kredittvurderinger og automatiske oppdateringer av adresser og telefonnumre til SMS-påminnelser.