La oss stå for driften av ditt Aptic ARC. Vi er eksperter på vårt eget system og tilbyr den enkleste, mest kompetente og sikreste løsningen for Aptic ARC. Hoastingløsningen vår er en tjeneste for deg som gjerne vil fokusere på kjernevirksomheten og samtidig være trygg på at systemet fungerer som det skal.

http://aptic.no/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_settings.svg

Systemet vedlikeholdes av oss som har laget det, og vi vet best hvordan programvare og maskinvare skal konfigureres for at systemet skal fungere optimalt. Operativsystem og databaser er alltid oppdatert til de siste, ARC-verifiserte versjonene for å sikre optimal sikkerhet og ytelse.

http://aptic.no/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_bolt.svg

Vi kan gi raskere og mer effektiv support på et system som ligger på Aptic Hosting, sammenlignet med når systemet ligger hos kunden, der maskinvaren kanskje også brukes til andre systemer/funksjoner som vi ikke har kjennskap til, men må ta hensyn til, og der vi kanskje ikke har tilgang til servere for å kontrollere status/logger osv.

http://aptic.no/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_server2.svg

Du har mulighet til å la systemet vokse i takt med virksomheten – du trenger ikke investere i maskinvare og programvare som også skal dekke mulige behov i fremtiden. Du betaler for det systemet trenger i dag, og kan skalere opp eller ned i takt med endringer i hva systemet skal håndtere.