Aptic Software

Da Aptic ble etablert på begynnelsen av 2000-tallet av noen av Sveriges mest erfarne utviklere av forretningssystemer for kreditthåndtering, var det ikke uten grunn. Utviklerne delte en visjon om å skape fremtidens forretningssystem, helt fritt for gammel kode og tankesett. En bedre programvare som satte kunden og kundens behov i sentrum. Det er derfor vi finnes.

Visjonen ble altså virkelighet: et fleksibelt forretningssystem som kan opp- og nedskaleres, integreres, kombineres, tilpasses og utvides, alt sammen for å gjenspeile de spesielle krav og behov som nettopp du har. Det er derfor Aptic Software i dag er en av Europas ledende leverandører av systemløsninger for RMS. Vi har kunder i både privat og offentlig sektor. De kan være inkassobyråer, finansselskaper med factoringvirksomhet og foretak som yter fakturerings- og reskontrotjenester, men også foretak og offentlige myndigheter som håndterer fordringene sine selv. Felles for disse kundene er at de stiller høye krav til effektivitet og fleksibilitet i systemene sine.

http://aptic.no/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

ET SYSTEM PÅ FREMMARSJ

Aptics forretningssystem er det selvsagte valget for mange store foretak i Nord-Europa. Systemet er på rask fremmarsj i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederland og Latvia og snart også i Litauen. Flere andre europeiske land er på vei.

http://aptic.no/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/music_mixer.svg

FLEKSIBEL DEBITERING

Med forretningssystemet vårt er det mulig å opprette individuelle prismodeller som kan utformes spesielt for hver klient. Du bestemmer selv hvordan prismodellen skal se ut – du kan bruke mange ulike variabler, for eksempel faste avgifter, transaksjoner, provisjon eller gebyr.

http://aptic.no/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_link.svg

AUTOMATISERT HÅNDTERING

Aptic ARC inneholder arbeidsflyt som enkelt kan tilpasses til virksomhetens eller klientenes behov. Arbeidsmetoder, forretningsprosesser, utskrifter, betalinger, informasjonsinnhenting og mye annet kan automatiseres fullstendig.